MIJNvitaal

Fysiotherapeut Almere Buiten

Behandelingen

Sportklachten – Oedeemklachten – Oncologische klachten – COPD- klachten of klachten van kortademigheid – Fysiotherapie bij Parkinson – Fibromyalgie en andere reumatische klachten – Hart- en vaatproblematiek – Artrose

Openingstijden

ma tm vr 09.00 - 20.00 uur
za 09.00 - 17.00 uur

Contact

Tel. 06-16490444
info@mijnvitaal.nl
www.mijnvitaal.nl

Adresgegevens

Bouwmeesterweg 16
1333 LC Almere Buiten (Bouwmeesterbuurt)

Bij MIJNvitaal behandelen we de persoon in zijn totaliteit en bekijken en benutten de mogelijkheden om de gezondheid en het herstel in zijn totaliteit voorspoedig te laten verlopen.

Naast ons fysiotherapeutisch aanbod zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van het vergroten van de vitaliteit in de breedste zin van het woord. We doen dat middels een combinatie van een beoordeling van de conditie door onze fysiotherapeut en het opstellen van een persoonlijk plan in samenwerking met een oefencoach, bewegingsagoog en eventueel een voedingscoach. Ook wordt er in ons oefenLOKAAL yoga aangeboden door een gespecialiseerde partij; Sukha Wave.

Woorden om naar te leven

Als je in een gat zit stop dan met graven

Als rechts niet goed gaat, ga dan naar links

Als iets niet lukt heb je niet gefaald maar iets geleerd

Fysiotherapeut Almere Buiten - MIJNvitaal

De Fysiotherapeut met aandacht voor u

Ron Valkenburg is de Oedeemfysiotherapeut in Almere Buiten.
Voor alles op het gebied van fysiotherapie, revalidatie en preventie kan je zelfs op zaterdag terecht! MIJNvitaal kan je helpen voor en na een operatie!

Afvallen? Een Koolhydraatarm KETO dieet van PowerSlim ondersteund door onze voedingscoach Mariëtte van den Berge helpt hierbij. Maak snel een afspraak en verlies wat kilo's!

Doe eens gezellig mee met het outdoor Almere Buiten Bootcamp langs de evenaar van MIJNvitaal.

Tot gauw!

Onze Missie is

Jou je weer blijvend vitaal te laten voelen

In een ontspannen sfeer bespreken we de beste oplossing voor jou. Uitgangspunt is om te komen tot een nieuwe verbeterde en blijvende vitaliteit

Ga naar mijn website